Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig




Snopet (Haiku)

Snopet var det.

När jag gick min väg.

Snopet för dig.

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Ninananonia VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-04 18:09



Bookmark and Share


  Ari Viklund
ödmjukhet
tar
inget givet
2011-08-05

  Anya VIP
Kärnfullt och bra!
2011-08-05

  Stjärnöga
Perfekt!! ;-)
2011-08-04

    ej medlem längre
Så det kan bli . . .
2011-08-04

  S.A.I. Steve Lando VIP
hux flux bara:)
2011-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP