Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig..

 

Nyckel




Fantasi?

Vad vore människan

utan fantasi?




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-03 23:02



Bookmark and Share


  Ari Viklund
allt är möjligt i
kärlek och ljus
2011-08-05

    ej medlem längre
Fattigare
2011-08-04

    ej medlem längre
Fattigare
2011-08-04

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
De essentiella egenskaperna:
fantasi, humor, förlåtelse, kärlek
2011-08-04

    ej medlem längre
Inte mycket är mitt svar !
2011-08-04

  Zelogath
Tankeväckande.
Jag har stött på en del människor som helt saknar fantasi
Jag frågar mig själv
Och jag frågar dessa människor
Om det inte är tråkigt att inte äga någon fantasi
Än har jag inte fått något tillfredsställande svar
Bara ännu fler
Frågor
Bravo!
2011-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP