Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värde?

Det jag har lärt mig.

Har det något värde?




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-04 00:19



Bookmark and Share


  Ari Viklund
skrivet i rengbåge
blir värde allt värt
2011-08-05

    ej medlem längre
Om jag tar det till vara, lever med det och låter det berika både min och andras tillvaro.
2011-08-04

  Elwania
beror på om du mottar det som värdefullt
2011-08-04

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Ibland undrar man verkligen.
När vi ägnar en stor del av livet nå samma tillstånd av ofiltrerad iakttagande kärlek, som vi hade när vi var riktigt små...
2011-08-04

  S.A.I. Steve Lando VIP
det får man ju hoppas
vad är värde?
2011-08-04

    ej medlem längre
Beror på om du har gått framåt med lärdomen kanske.. !?
2011-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP