Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värde? II

 

Visst...
ibland kan det också vara så 
att det man tror har ett värde 
har inte det 
och det som inte verkar ha ett värde 
har det :)

 

Visst.

ibland. kan det också vara så. 

att det man tror. har ett värde. 

har inte det. 

och det som inte verkar ha. ett värde. 

har det. 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-04 14:10



Bookmark and Share


  Ari Viklund
Söken först Guds rike
och allt det andra ska
2011-08-05

    ej medlem längre
Japp!!!
2011-08-04

    ej medlem längre
Sant !
2011-08-04

    Birgersdotter VIP
så träffsäkert
2011-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP