Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirerad av Anya

 

Kärlekens knopp

doftar underbart gott 




Kärleken (modernistisk)

 

:) 
Kärlekens doft
som man sår
får man skörda 
:)

 

 

Kär

kär         lek

kär             lek

Kärlekens

 doft

som

man 

sår

får

man

 skörda 

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-05 15:27



Bookmark and Share


  Ari Viklund
Skönaste aura av ljuvaste
doft sår kärlekens frö som
i ljus vecklar ut sin knopp
2011-08-09

    ej medlem längre
Hoppas man får skörda mer än man sått :) !
2011-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP