Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
To American Indians, Rolling Thunder means "speaking truth".


Rolling Thunder

Hear the thunder comes a-rollin'
Through the skyways of your heart
Singin' love and truth to power
Makin' life a piece of art



Copyright © 2011 Göran Gustafsson. All rights reserved




Övriga genrer av Göran Gustafsson VIP
Läst 481 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-08-05 14:18



Bookmark and Share


  Göran Gustafsson VIP
Livets ateljé är öppen för alla.
2011-08-13

    ej medlem längre
Pax för att få vara en Picasso! :-)
2011-08-13

  Lena Själsöga Keijser
tack
2011-08-06

    ADI Nehlin
vackert skaldat
2011-08-06

  Ninananonia VIP
Wonderful...A piece of art :)

I'm going to bookmark this poem :)
2011-08-06

  Johan Bergstjärna VIP
Starkt, kärnfull och väldigt vackert skrivet!
2011-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Göran Gustafsson
Göran Gustafsson VIP