Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon dansar i natten



Hennes röda klänning ler i mörkret
dess ögon skimrar glatt
i åsynen av stjärnornas muntra lek

Hon kommer att hitta en bättre plats
att vila på
Hon tillhör en värld jag inte förstår mig på

Hon viskar om minnen jag inte har kvar

Saker jag för länge sedan glömt
Jag minns bara saker som aldrig hänt

Stig ner vackra flicka
Dansa med svanar sjung med trädens sång
Vattnet får yra om dig
blöt ditt hår släpp in naturen runt dig
släpp ut gudomligheten i dig

Jag dör
Varje gång jag ser dig

Du kommer alltid tillhöra en plats jag inte kan nå
Kanske en vacker dag
kärlek




Fri vers av Citrusblomma
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-05 16:14



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Mycket vacker. Den skapar många tankar i mitt inre ...
2011-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma