Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig




Kär, kär, kärlek

 

 

     kär                      kär

     kärlek  Poeter.se-hjärtat till en stödmedlem!                Poeter.se-hjärtat till en stödmedlem!      kärlek

      ljus                 Poeter.se-hjärtat till en stödmedlem!                kärlek

     kärlek                                  ljus

       ljus                                  ljus

      kärlek                     kärlek

       kär                    lek

        ljus    kärlek

      kärlek

      ljus

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-06 12:25



Bookmark and Share


  Ari Viklund
all kärlek är
2011-08-09

  RosieLoveHeart
kärleksljus
2011-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP