Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svunna tiders skador


Gaffel

Ett hjärta
Ja det har jag
Det läker nu
Efter det att du
Stack in handen
Tog det
Och högg det
Till trasor
Med en gaffel




Fri vers av M_Franke
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-06 15:22



Bookmark and Share


  F.
Skön känsla, snyggt!
2011-08-10

  Robin V
Kort, koncist och briljant! :)
2011-08-07
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke