Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

icke klart arbete

jag tog din själ

det vet du

jag manglade den i min stenmangel
du har glömt det

tillsammans
tvättade vi den
gav den nya
kläder

svarta

jag gjorde kläderna mörkare senare
utan
att du visste det

din själ är mörkare

än någonting annat

nu

men du
du skrattar

jag är inte klar




Fri vers av franz
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-06 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

franz
franz