Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en liten fågel flyger

ensamheten
i gemensakpen

skapade ett sug

efter mer

mer
blev mer

saknar mening

lever
sökande

ensam

förlorad i allt

söker
något

söker allt - rätt, fel eller något.




Fri vers av franz
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-06 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

franz
franz