Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I djup syn ser jag det 

det som är och var




Därför

 

Där under stjärnhimlen.

 

Smygande steg.

 

tassar i mörkret,

 

vandrar i natten,

 

himmel och stjärnornas ljus,

 

följer det dolda,

 

följer det ömt.

 

Med blickar i skyn,

 

vi vandrar,

 

vi vandrar,

 

följs åt,

 

 hand i hand,

 

i stjärnornas sken,

 

Hjärtan som bultar.

 

Bultar i takt,

 

fångar det,

 

ögonblicket,

 

när jag faller.

 

Vet du är alltid bakom,

 

bakom ryggen där jag går,

 

dina andetag,

 

känns i mitt öra,

 

och jag kan höra dina ord,

 

känna dig,

 

känna så.

 

Med smekande händer,

 

nuddar du så  ömt,

 

mitt djupaste.

 

Och jag vet att du alltid är där,

 

när jag är här.

 

Din ljuvaste blick,

 

följer mig ömt,

 

till mitt tempel.

 

Och mitt tempel.

 

där jag är, 

 

där du blir,

 

det som är jag.

 

Älskade,

 

jag är ett tempel,

 

av kärlek.

 

Din kärlek är jag.

 

Och därför älskar jag dig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-07 22:58



Bookmark and Share


  Ari Viklund
ett ÄR för alltid NU i kärlek
kärlek ÄR för alltid NU i ett
för alltid ÄR kärlek ett i NU
2011-08-10

  Anya VIP
Värmande ord!
2011-08-08

    ej medlem längre
Kärkleksfullt !!!
2011-08-08

    Ken Cassel
i min nacke, menar du väl, vännen!
Inte öra
:)
Annars jättebra!
Stora applåder!!!

Kramar!
2011-08-07

  Johan Bergstjärna VIP
Underbarligt!
2011-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP