Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inatt


men vi känner inte varandra längre

ditt ansikte bredvid hennes, alldeles för nära
du har kvar ärret jag gav dig förra sommaren
och hon stryker det säkert varje kväll och du,
du älskar väl henne för det

men jag har förändrats
tror jag

du ser mig i ögonen
när du kysser henne
det känns som att du slår mig

kramar mig, säger,
men vi har ju setts tidigare. äckligt hånleende.
ser på henne, ser på mig
och jag har lust att berätta för henne
hur många gånger som jag har sugit av dig
sedan hon blev kär i dig

halsflussen sprider sig från min tunga
till din bästa väns tunga
alla vet och du vet och du säger, fyfan för dig julia

och du ser på mig som om det vore mitt fel
att du inte älskar mig längre




Fri vers av hets
Läst 363 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-01-29 20:32



Bookmark and Share


  julia.s
du är så underbart bra
2012-02-06

    Göte Holmlund
Ingen fyfanar en Julia ostraffat. Mera ärr, elakare, skitigare och svidande
2012-01-31
  > Nästa text
< Föregående

hets
hets