Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...och solen

hon begraver dig
sjunger på inget språk alls
om den första dagen
och den sista
att förlora är inte att avsluta
att börja är att förlora

hon begraver dig
genom att öppna himlen
spänna upp stjärnorna i dina ögon
över sig
låta dina ögonfransar
bli kometer
fylla haven med ditt blod

hon begraver dig
svept i ord du aldrig förstod
eftersom du aldrig tog dem
i din mun
smakade på dem
lät dem fylla dig

hon glömmer dig
genom att
finna dig i allt
utan att
minnas dig i något




Fri vers (Fri form) av Moa Paulsson
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-08 15:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Västerbron Jump, or not
2013-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Moa Paulsson
Moa Paulsson