Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omen accipio

Omnia vincit amor 

Amo




Molnstorm

Molnstorm

du vilar

du vilar

i vilan

där vilar du

djupt

djupt i mitt

mitt i kärnans djup 

djupaste

vackraste silver

silverljus

se där strålar silver 

där gnistrar 

där svävar änglar av guld

i sin hand de håller 

håller ringar av guld

visdomsguld

guld öppnar sinnen

sinnen öppnar djupet

djupaste guld

ser du i mitt

mitt i mitt inre

det strålar i stjärndjup

i molnstorm

det glimmar i skålar av guld

guld solguld

änglars guld

 

guldskatt

 

lys guld

lys

ty du är

molnstorm

 

solens vindar

silar 

vilar

i molnstorm

 

lys

i ljus

guldskatt

 

lys guld

lys

ty du är

 

 

molnstorm

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-08-08 23:50



Bookmark and Share


  Ari Viklund
ja, kom kärlek, ta oss med storm
ja, fyll oss nu, med all din visdom
ja, vinn alla hjärtan, med ditt ljus
2011-08-10

  Anya VIP
Mycket vackert.
2011-08-09

  Linda CH VIP
Njutningsfull läsning! Du har ett vackert språk och ett underbart flyt i din himmelska text.
2011-08-09

  Elwania
skön och vidsträckt
2011-08-09

    ej medlem längre
meditativ takt..

"mitt i mitt inre

det strålar i stjärndjup"

= min favoritdel..

så vackert skrivet.. så vackert..
ack och ve en sådan skönhet
liv och kärlek..!
2011-08-09

    ej medlem längre
berörande vackert!
2011-08-09

    ej medlem längre
Mycket fint !
2011-08-09

    Ken Cassel
Medan det är molnstorm ute, så tar jag bara det lugnt och inväntar morgondagen
med förhoppningar om solen tittar fram redan imorgon
I förhoppningar om ett varmt litet leende...
:)

Kramar!

Ken
2011-08-09

  Max Poisé VIP
Som en bön på piedestal med massor av känslor som forsar genom vidöppna kanaler!
Vackert språk och underbara ordval!
2011-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP