Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuvliga tider

Med en kopp av närande kaffe

blickar jag ut över dagen

genom det öppna fönstret hörs ljuden

barnskratten....gnisslande cyklar.......

Stadens svaga brus i bakgrunden

Solen lyser in mellan gardiner

 

Ledighet...lugn....

Sammanfattandet av en sommar

Fylld av händelser...iaktagelser

Varandet i nuet

Solfyllda dagar med bad

Fikastunder bland blommor och blad

 

Nu skördas sommarens frukter

i själ och hjärta

I trädgård börjar skörden också samlas in

Närande ljuvligheter samlas in i korgen och bärs med hem

Ljuvligheter kokas med kärlek

Egenodlad potatis

brytbönor

En klick smör

krispiga sockerärtor

nyupptagna morötter

så är kalaset i full blom

 

Solvarma hallon

smakar ljuvligt i vår lilla trädgård

 

Ljuvliga tider

det behövs inte så mycket

det lilla gör allt

 

 




Fri vers av Anira
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-09 10:59



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Ljuvlig
2011-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira