Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänkte?

Jag tänkte

jag tänkte på det där du skrev

ja jag tänker på det

dag och natt

och jag undrar fortfarande

vad det var 

det där 

du vet

det där som du skrev?




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-11 21:25



Bookmark and Share


  Nattsuddan
Ja, jag vet inte. Jag kommer inte riktigt ihåg vad jag skrev men det kan ha varit något om att du skriver väldigt bra och jag gillar den här texten.
Ja, det var nog så jag skrev.
2011-08-19

    Ken Cassel
Ärligt talat så kommer jag faktiskt inte ihåg vad jag skrev?
:)
Hi Hi

kramar!
2011-08-11

  Prins Hatt Under Orden
Sköna ord. Sånt där har jag också funderat över.
2011-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP