Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du..




Du målar

Du målar

du målar i svart

jag målar i vitt

du målar över

det jag har målat

med svart

 

men du 

jag börjar bli less

på allt

allt det mörka du målat

ja jag börjar bli less 

på färgen grå




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-08-09 22:11



Bookmark and Share


  Anya VIP
En fin text med djup.
2011-08-10

  Nattsuddan
Ja, gud så trist. Fortsätt kämpa, må det ljusa vinna!
2011-08-10

  Let it go VIP
Skam den som ger sig! Måla på bara! Du målar vackert och må din källa allra sina.
2011-08-10

  mickech
Bra skrivet!
2011-08-10

    ej medlem längre
Håller fullständigt med poeten om att man måste få måla i sin egen färg och att i längden blir grått bara GRÅTT.
2011-08-09

    ej medlem längre
Djup och fyndig ! Svart+vitt blir grått !
2011-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP