Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kärlek

För mig är du ett koncentrat av honung och blomster.
För mig symboliserar DU kärlek.
Tillsammans blir vi det finaste av alla världar.

Jag tackar universum för dig
Du är det vackraste som hänt mig.

Du gör mig lycklig.
Du gör mig lekfull.
Du får mig att känna mig som ny igen.
Ditt leende är som en enda stor reningskur för själen.

Saknar dig varje sekund vi tvingas vara isär.
Inget kan ersätta din närhet.




Fri vers av Rymdblomma
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-10 00:22



Bookmark and Share


  Ronny Berk
lektfullt närhet kärlek är att lyckliggöra

2015-05-27

  S.A.I. Steve Lando VIP
kärleksfyllt o gott
2011-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Rymdblomma
Rymdblomma