Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När två svanar möts...

...känns verkligheten som fiktion.
varje fas blir vacker,
som tjusningen i varje årstids variation.

Vi plaskar febrilt med våra halsar
för att visa hur lyckliga vi är.
Sträcker oss mot himlen och valsar,
ska alltid hålla dig kär.

Du nafsar i min nacke och klättrar på mig.
Jag putsar dina fjädrar och ger mig till dig.

Paddlar tätt intill varann i kärlekens rus
tills vi ligger tillsammans på bottnens grus.






Fri vers av Rymdblomma
Läst 360 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-06 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rymdblomma
Rymdblomma