Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lättare att se


När tårarna torkat
och ögonen klarnat
blir det lättare att se
världen för vad den är.
Det blir lättare att se
de möjligheter som bjuds
och alla dess konsekvenser.
Då är valen inte svåra.




Övriga genrer av Anna H
Läst 379 gånger
Publicerad 2004-07-22 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H