Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du skriver

du skriver som mig

jag skriver som dig

vi skriver det samma

men med olika ord

 

du skriver det sanna

och jag gör detsamma

vi skriver om det som känns

och berör

 

du vet det där sanna

det där i det djupa

det där som man känner

i djupet




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-11 13:40



Bookmark and Share


  Per Blomqvist
Känns inte igen ;)
2011-08-11

    AA VIP
Fint skrivet.
2011-08-11

    Ken Cassel
:) Fint, Ninanion!

Kramar!
2011-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP