Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Exotisk fläskfile

http://www.recepten.se/recept/exotisk_flaeskfilee.html




Du är så god

Du är så god

ja du smakar så gott

du smakar det

det som jag gillar

det som jag gillar allra mest




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-10 12:51



Bookmark and Share


  Nattsuddan
Ja, det lät ju faktiskt riktigt gott. ^^
2011-08-10

    Ken Cassel
Som en ljus choklad som bara smälter i munnen!
:)

Kramar!
Hi Hi
2011-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP