Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snabb?

Önskar

önskar att jag var snabb

snabb som blixten

tänk vad mycket jag skulle hinna på en dag?

ja tänk om jag var snabb?

snabb som blixten?




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-10 14:20



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja, men tänk vad mycket man skulle kunna vila då när man var klar :)
2011-08-10

  Marja-Liisa Koski VIP
Självkart ett stort dilemma! Men jag håller absolut med Fröken gul!
Kram!
ML
2011-08-10

    Ken Cassel
Men så trevligt!
För då så kan du ju alltid komma och titta in och besöka mig som hastigast med ett litet Hej!
Blixten!
:)

Kramar i massor!
2011-08-10

  Nattsuddan
Ja, fast tänk så mycket du hade kunnat missa att få begrunda om du råkat springa förbi det. ;)
2011-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP