Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harmoni

Harmoni

det är

när hjärtat jublar

när musiken hörs

när det mysiga tar plats

i hjärtat

när allt känns skönt

när kropp och själ är ett

när allt

är det man älskar

ja det är

harmoni




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-10 20:14



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fin text med fin rytm.
2011-08-11

    Ken Cassel
:) Fint, vännen!

Kramar!
2011-08-11

    ej medlem längre
Ett fint harmoniskt ackord.
2011-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP