*

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*




Chattanoga

 

Chattanoga

foga ord

vid ord

fogliga

 

Chattanoga

rör vid mening

full

o noga

 

Chattanoga

vidrör

meningsfullt

i stämning

 

Chattanoga

stäm

var sträng

så väl i

samklangssvängning

 

Chattanoga

svinga

penna vid tangent

rytmiskt

noga

 

se på syn

emedan

öra höra lyss

mot skyn

 

hjärna gärna

därtill foga

 

hjärtan bjärta

vägar ploga

 

vägra foga

underkuva

ruva

hem

åt

ord i klase

dikta fritt

i varm extase

 

 

*

*

 

Chatta noga

Johnny Cash-Chattanooga City Limit Sign

 

 

Stoll, o Smått o Gott




Fri vers (Fri form) av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 709 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-08-10 20:18



Bookmark and Share


  cilax VIP
elegant, five o'klock te med en hermelin bland damerna
2011-08-23

    ej medlem längre
Spoken word i skrift ... melodi, men fast ... annorlunda dikt ... så bra
2011-08-21

  limerick
Underbar rytm
med din känsla
för feeling.
2011-08-11

    tramp
Hehe skönt gung i denna…jag säger bara hallåå hela pressen och alla poeter kanske :-)
2011-08-11

  aol
säger bara underbart skriftat
2011-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)