Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cosmic love

 

 

 

durch

atmosfährische wellenbewegungen

meistens Nachts oder sehr späht Abends

konnte ich Deine Seele hören

 

Sie sprach zu mir

mit einer sanften Stimme

es war die Stimme des Verstandes

die Stimme der verbundenheit

 

ganz weich und lieb

sprach Sie

und ich musste vor Freude

lächeln




Fri vers av Aisha VIP
Läst 491 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-11 20:26



Bookmark and Share


    huldran
Ganz lieblich!
2011-10-08

  Lena Själsöga Keijser
detta är vackert

tack
2011-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP