Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig

ge mig en köttbulle

ge mig två

ge mig en brun 

men inte en bränd eller rå




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-11 21:57



Bookmark and Share


    Ken Cassel
För de smakar inte något gott då!
:)

Mera kramar!
2011-08-11

  Prins Hatt Under Orden
Härlig text! Jag lagade faktiskt köttbullar och hemmagjord potatismos med gräddsås och rårörda lingon idag. Jag kan posta dig några! :P
2011-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP