Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kul

kul

är när man snackar med dig

när man plojar lite och fnissar

när man klurar lite

och skrattar tillsammans

ja det är

kul




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-16 20:39



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
.... det är ett tillstånd vi ofta borde unna oss
2011-08-23

  Nattsuddan
Hihi, ja det har du ju helt rätt i. ^^
2011-08-16

    Ken Cassel
Hi Hi
Javisst är det!
Har du hört om den där ....
:)

Kramar!
2011-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP