Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en blomma i gryningen.




Morgonen



Morgonen har vaknat

jag är här

mjuk och len

 

jag har öppnat ögonen

jag har öppnat hjärtat

 

men en del av mig

lämnade jag kvar hos dig


 

du kupade dina händer

blundade

när jag öppnade mina

för att falla i djup

 

det som var stilla

vaknade till liv

det öppnade det djupa

inuti 

 

när du älskar mig

glömmer jag att dö

vaknar jag i drömmar

så vackra


vi ryser

tillsammans där
där läppar möter hud

där allt är
av blommors heligaste doft

ljuvligt doftande

 

din doft

dröjer sig kvar



älskar



det nära

det som kupas

där

i gryningen

 

om någon får älska mig

så är det

du

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-08-12 10:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mjukt o lent som sammet.
2011-08-12

  Anya VIP
Slutet öppnar upp resten. Så vackert.
2011-08-12

    ej medlem längre
Jättefint !
2011-08-12

    ej medlem längre
lovely - poetiskt, vackert
2011-08-12

  Johan Bergstjärna
Underbart
2011-08-12

    maija tuori
Otroligt vackert kärleks dikt helt underbar..
2011-08-12

  Maj-Lis VIP
Så vackert, så vackert
2011-08-12

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Mycket fin kärleksdikt...
2011-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP