Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där du andas existerar jag i sanning

Carpe diem




Andas


Älskade jag andas dig

jag andas dina andetag

 

min kropp är din

mina andetag är dina

dina inuti mig

 

du vet det varma

det som dunkar

det dolda

det som känns

 

för inuti mig

brinner kärlekens eld

i ovan och under

under och mirakel


du är

ett under

underverket är du

där under

under stjärnorna

i det stora

i galaxen

"Milky way"

 

jag bär dig

som ett smycke

mitt smycke av eld

av eld skapad

 

jag bär dig djupt inne i mig

där din hud

andas mig

där dina ögon kallar på mig

i djupet

i det mörka som du bär

bär djupt inuti dig

 

din hud bränner och berör

din ande fyller mig

din själ sammansmälter med min

 

vi känner fukten

som bildas

i det heta

heta källor

het lava

lavaströmmar av kärlek

 

vår heta kärlek strömmar

som en ljuv bris av drömmar

 

där begär

är allt som existerar

 

du fyller mig

du uppfyller mig

 

älskade jag bär ditt namn så ömt

jag bär det med stolthet

där i min själs bok av guld inristad

av silver formad

av diamanter slipade


vi darrar så 
ömt

vi njuter så passionerat

vi blir ett under

under stjärnhimmelen



vi finner

allt

allt som är älskade

 

älskade jag känner dig nu

känner dig djupt i mina tankar

 

önskar så

att du var

i min famn

för det är här

du hör hemma

 

kom åter

älskade

öppna dig för mig

drick mitt blod

stilla min hunger

släck min törst

 

kom älskade kom




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-12 18:38



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Denna text är taggad med ordet NU, så den går att hitta på
http://www.poeter.se/tagView.php?tagId=784

Dessutom är den inlänkad i temakatalogen:
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1349040

2011-08-14

    ej medlem längre
en sådan härlig passion...
2011-08-14

    ADI Nehlin
mmm, ljuvligt..
2011-08-13

    ej medlem längre
vackerbeskrivning av
stark kärlek mellan två
2011-08-13

    AA VIP
Du kan verkligen fånga passionen sätta ord på den. Bra. jättefint skrivet..
2011-08-12

    ej medlem längre
Jättefint , verkligen bra !
2011-08-12

  Anya VIP
Hett, liderligt och fint.
2011-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP