Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt lilla jag....


Jag kan ana när du gråter
sluter dej hårt i min famn
känner sältan av dina tårar...vi är ett
vi lyssnar till samma namn

Jag kan känna din rädsla
din litenhet i min själ
har nog aldrig insett min uppgift
att behöva behandla dej väl

Jag har nog aldrig vetat
att din närvaro är så stor
och inte har jag anat
att det är i djupet av mitt inre du bor

låt mej skydda dej...låt mej hålla
din lilla hand uti min
och om något smärta oss vålla
så är den vår...inte din

jag lovar...jag ska hålla ditt hjärta
när gråten fyller ditt bröst
jag ska hjälpa dej uthärda smärta
jag ska ge dej all min tröst

för utan din trygghet i livet
så finns den ej heller för mej
därför måste du ta för givet
att ditt vuxna jag
är tryggheten för dej



©yvonne eriksdotter 2011




Fri vers av Yvonne Eriksdotter
Läst 653 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-13 16:17



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Dina ord träffade mitt inre barn ...Vackert skrivet!
2013-05-01

  Osvalds_Dotter VIP
Kloka ord i en underbar text.
Tack.
//Jenny
2011-10-09

    ej medlem längre
Dina ord går rätt in i min själ...så vackert, vemodigt och klokt.
2011-09-30

    ej medlem längre
Bra skrivet !
2011-08-17

    Birgersdotter VIP
Så innerligt vacker och öm
2011-08-15

  sangel
Underbart vackert om en stor livsvisdom.
2011-08-15

  edikt/Benedikte
Mycket fint!
2011-08-14

    ej medlem längre
Så fint du har skrivit om nödvändigheten att ta hand om sitt inre barn.
2011-08-13

  mare VIP
Mycket fin dikt
2011-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Eriksdotter
Yvonne Eriksdotter