Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gjorde allt det jag gör

Du
Du gjorde allt det jag gör
Men du gjorde det mycket bättre
Än mig

Känslan talar om det för mig

Ligger på rygg
2 vita i magen
Och försöker samla tankarna

Men jag kan inte tro
Inte lita på det
Inte tro att lilla jag

Kan vara någon
Som möjligen
Skulle kunna vara den
Som någon annan just nu önskar
Att hon var lika bra som




Fri vers (Fri form) av M_Franke
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-13 19:48



Bookmark and Share


  träsnidaren
Faan va bra! Rak och ärlig.
2011-08-13
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke