Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Carpe diem




Änglaljus

 

Änglaljus i din blick,

 

berör mig så ömt.

 

 

 

 

Min själ har vaknat,

 

av din kärlek,

 

så djup.

 

 

 

Vi svävar ovan molnen,

 

där änglarna dansar.

 

Det som var gömt,

 

har åter vaknat.

 

 

 

 

 

Så ömt,

 

sjunger ditt hjärta,

 

själarnas eviga sång.

 

 

 

 

 

Vi älskar.

 

Vi älskar varandra hela.

 

Vi fyller varandra med liv.

 

 

 

 

Vi andas kärlek.

 

Vi är förevigt bundna,

 

bundna av kärlekens ljus.

 

 

 

 

I ljus och kärlek,

 

förenas vi,

 

och blir åter hela.

 

 

 

 

Vi är,

 

i änglarnas famn,

 

välsignade,

 

älskade,

 

djupt förälskade.

 

 

 

 

 

 

Ja, älskade.

 

Vi svävar bland änglar.

 

 

 

 

Vi dansar,

 

själarnas dans.

 

 

 

 

 

Vi möts där evigt är,

 

där intet slutar,

 

där intet börjar,

 

där allt är kärlek.

 

 

 

 

Älskade,

 

vi möts där.

 

 

 

 

Vi är så levande,

 

mer levande,

 

än livet självt.

 

 

 

 

Vi omfamnas av änglar,

 

änglars kärlek.

 

 

 

 

 

Ja, vi möts där, 

 

du och jag.

 

Där i änglarnas heliga land.

 

 

 

Jag viskar hett,

 

med passion,

 

Jag viskar dig kärlekens ord.

 

 

 

Du viskar de kärleksfullaste.

 

Orden du bär i ditt hjärta.

 

 

 

Älskade, du viskar mig kärlek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 586 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-08-14 10:35



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
molndansskönhet skriver du
2011-08-23

  Linda CH VIP
Mjukt, lent och underbart vackert. Själssmekande ordlekande!
2011-08-15

    maija tuori
Den här dikt är så mjuk, så vacker såååå ljuvligt och skön....
2011-08-14

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Denna text är taggad med ordet NU, så den går att hitta på
http://www.poeter.se/tagView.php?tagId=784

Dessutom är den inlänkad i temakatalogen:
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1349040

2011-08-14

  mare VIP
Fin dikt
2011-08-14

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart vackert!
2011-08-14

    ej medlem längre
Milda ord !
2011-08-14

    Ken Cassel
Åh, så mycket kärlek det fanns här
Ja, så jag tror att jag ska sno till mig lite
För med så här mycket kärlek tror jag knappast att någon märker något om jag gör det
Bara naggar av lite i kanten
:)

Kramar!
2011-08-14

  Herr Funderare
Fin text!
Men jag bara en undring att ge dig.
Varför skriver du med så långa mellanrum mellan raderna?
Jag har sett fler som gör det...vad är poängen med det?
2011-08-14

    ej medlem längre
mycket vackert!
2011-08-14

    Birgersdotter VIP
vacker
2011-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP