Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet springer förbi...

De svåra är att få det att se
lätt ut...

..att le när man gråter på insidan..

..att säga ja till allt och alla, när man
igentligen skulle vilja säga nej...




Fri vers av Kajsabajsa
Läst 521 gånger
Publicerad 2006-01-05 16:59



Bookmark and Share


    Cajsa
Åh detta är precis som jag känner just nu. Visar mig glad på utsidan men gråter inombords. Säger ofta ja fast jag inte vill! Mycket bra!
2006-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Kajsabajsa
Kajsabajsa

Mina favoriter
Avsked till Älskad bror