Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gammal som jag nu fått ordning på


Om ingen i köket


klockan har stannat i köket
klockan är fem över två

klockan har stannat i köket
tiden har fortsatt att gå

klockan har stannat i köket
nu är hon femhundra år

klockan har stannat i köket
av oss finns det inte ett spår

av oss finns det inte ett märke
i kökets svartvita damm

ingen har ställt upp en pinnstol
som föll när träd växte fram

ingen vill ordna upp röran
allting har rasat isär

ingen vet var man ska börja
ingen finns längre här

av oss finns det inte ett märke
i trädens urgamla bark

ingen har någonsin gått där
i kökets vildvuxna mark

klockan har stannat i köket
tiden har fortsatt att gå

mammutar leker i parken
klockan är fem över två




Fri vers av Håkan Eklund
Läst 696 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-14 20:57



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Mycket bra skrivet!känner igen känslan av frustration
2011-08-14

  Per Blomqvist
Behagligt otäck bra känsla
2011-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Eklund
Håkan Eklund