Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet att det är vansinne, men är det inte så poesin ska vara ibland, vansinnig


Vansinne & drömmar

Det finns inget över
Det finns inget kvar
På mina frågor
Kommer jag aldrig
Aldrig någonsin att få ärliga svar

Vill öppna mig som en bok
Tala om vad som döljer sig
Där innanför skalet
Skrika i raseri
Vråla tills jag får näsblod
Visa allt det vansinne
Som bara vill komma ut
Men som jag låser in
Med nyckel och säkerhetskedja

Fråga dig om du sagt alla de orden
Trott allt det du tror
Om vår framtid
Fast när det gällt
Någon helt annan

Vet att om jag frågar
Får jag höra det jag vill
Men är det sanning
Är detta min förbannelse
Mitt straff
För alla hjärtan jag trampat sönder
Med mina röda kängor

Rött
Ja, jag saknar det röda
När det rinner
Varmt och ljuvligt över mitt skinn
De skinande vassa bladen
Som dansar över min kropp

De kommer till mig om natten
Viskar åt mig när jag sover
Låt oss bara få leka
Låt oss få leka med dig en liten stund
Så att din själsliga smärta får ro




Fri vers (Fri form) av M_Franke
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-15 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke