Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mormor

Jag kände

jag kände dig

ja idag kände jag

din närvaro

ditt ljus

din kärlek

precis så där 

som jag skrev igår

jag kände

kände dina händer

smeka min hud

jag kände din sol

som värmde

värmde mitt ansikte

jag hörde dig viska

viska så ömt

viska att du älskar mig

att du är med mig

när jag behöver dig

jag såg dig där 

där i ljuset

där du är

där änglarna dansar

du klappade mig

tröstade mig

strök min hud

så försiktigt så

så som bara du kan

du värmde mig

med din själ

och jag viskade 

viskade till dig 

att jag älskar dig

du sa att allt blir bra

och jag kände 

att det var sant

och jag kände 

din varma kärlek

som fyllde mig 

med ljus och värme

du vet mormor

du vet att jag älskar dig

och jag känner

känner att du älskar mig

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-08-15 07:24



Bookmark and Share


  Nattsuddan
Så underbart vackert skrivet. Det vackraste jag läst på länge.
2011-08-16

    ej medlem längre
det måste vara en fin mormor - till denna fina text
2011-08-15

  mare VIP
Fin text om mormor, jag kan också känna min mormor ;)
2011-08-15

    ej medlem längre
En älskad mormor som inte lämnar den som behöver henne, utan fortsätter att finnas med sin kärlek, värme och omsorg.
2011-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP