Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag föddes en dag innan tidernas begynnelse!

Och jag tror det var i september nittonhundrasextiotre
Och det som en våg på Venus, så gåtfulla planet
Och vem kan möjligtvis vara äldre än det?
I alla fall så som jag bara kommer ihåg det, och vad jag har fått höra av min mamma och pappa, som fortfarande lever
Hi Hi

Jag föddes en dag innan tidernas begynnelse
Eller gjorde jag inte det?
Jag kommer inte riktigt ihåg eftersom det nu var så längesedan…

Ken Cassel
15/8-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-15 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel