Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kär

kär.

jag är kär.

kär.

kär. i kärleken.

du är.

du bär.

bär det där.

där. i ögons djup.här.

djupt i är.

där hjärtat är.

jag är kär.

när du är.

så här.

härlig och ärlig.

så bar.

underbar.

jag är.

dig kär.

när vi bara är.

där.eller här.

som vi är.

när du är kär.

kär.

underbart. kär.

ljuvligt kär.

kär. jag är.

kär.

jag är i dig så kär.

kär.

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-15 23:56



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Så mysigt fin
2011-08-21

  Nattsuddan
Iiiihihihi, vilken härlig dikt.
Ja, jag tror jag är kär
Kär i denna dikt
Ja. Jag är kär
2011-08-16

    ej medlem längre
en härlig känsla och text
2011-08-16

    ej medlem längre
Snyggt , mysigt !
2011-08-16

    ej medlem längre
åh! så fint att vara kär <3
2011-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP