Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 


det finns inget mer att säga 


nu





Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-16 07:20



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
var gång jag möter ordet så
ser jag sådd och det är skönhetssådd
2011-08-23

    ej medlem längre
Kanske så och du får skörda !?
2011-08-16

  Julio
påminner mig om en text jag själv skrev en gång i tiden...visst är den tolkningsbar, men det känns i mig när jag läser
2011-08-16

  Elwania
SÅ vad kan jag säga ?
2011-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP