Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du hade

du

du hade sönder

den

det var synd

nu är den

inte hel




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-16 07:23



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ser bilden av... nejmen hur kunde det hända... luften går ur
2011-08-23

  Nattsuddan
Söt i sin konstaterande ton. Man kan ju alltid hoppas att den går att laga. :)
2011-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP