Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta min hand och släpp den ej

Lägg dina färgade händer av flytande färg
Över min bara hud
Skapa lust och eufori, måla min kropp i dina vackra färger

Tänd solen i mig och släck varje demon
Låt den svarta färgen rinna ur mig
Som bläck i kritvit snö och låt den aldrig komma tillbaka

Se mot himlen, fånga ett stjärnfall, med en enda blick
Det är vår stjärna, som cirkulerar runt solen
Det eldfärgade klotet är vårt liv

Ta min hand och släpp den ej, förrän jag kan stå på mina egna ben

Men du släpper mig alltid, som en fågel puttar ut sitt barn ur sitt bo, alldeles förtidigt
Du låter den vattenlösliga färgen rinna ner över mina kinder, som tårar
Ett stjärnfall varar inte för alltid, himlen är full av stjärnor, som dör varje dag
Demonen i oss kommer och går, den svarta färgen uppenbarar sig

För att en dag igen

Återvända hem.




Fri vers av J. E. A
Läst 354 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-16 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J. E. A
J. E. A