Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I djupet...

Jag ser...




Ditt hjärta



Ibland när det regnar

rinner du sakta

ner för min kind

 

när jag tänker mig

tänker mig

dig

 

du 

du vackraste

ljuvligaste

ängel

 

dina ömma ord

som sakta faller

ur din mun

 

öppnar

hjärtat

 

sluter ögon

i djup

 

dina öppna blickar

din mjukhet

 

dina smekande händers

känsla

 

när du rör

berör

 

så fångar du

med ordens 

 viskningar

 

det mjukaste

det som sjunker in

där i det varma djupet



dagar

nätter passerar


hoppet


själen

dina händers mjuka

beröring

 

omsluter mitt hjärta

 

du säger mer

än ord kan uttrycka

 

du säger 

kärlek

 

du säger

älskar

 

du säger 

djupt

djupt att du älskar

 

ditt hjärta viskar

viskar mig

kärlek

 

och det älskar jag


 





Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-16 22:07



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
vad mer finns att säga... så mjukvackert
2011-08-23

  Lars Hedlin
Så vacker och så levande!
2011-08-17

    ej medlem längre
En mycket vacker och berörande text!
2011-08-17

  Let it go VIP
Den omfamnar och för bort mig till ett vackert och kärleksfullt annanstans. Bravo På Dig!
2011-08-17

  TT
...denna lämnar en så god eftersmak även långt efter att jag slutat läsa...så fin..."ibland när det regnar rinner du sakta nerför min kind"...så oerhört fina rader...textens mjuka lugn skapar en stämning i kroppen som jag mår bra av...GILLAR!!!
2011-08-17

    ej medlem längre
Mjukt och varmt !
2011-08-17

    ej medlem längre
Vackert.
2011-08-16

  Nattsuddan
Väldigt vackert min vän ännu en gång.
2011-08-16

    ej medlem längre
Djup och innerlig kärlek.
2011-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP