Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med ord

 

Snälla


slå inte mer

slå inte mer


med ord

med dina


hårdare

än du tror


dina studsar 

tillbaka


betydelsen

förändras


luften jag andas nu

är ren


rent av underbar


 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-24 18:25



Bookmark and Share


    AA VIP
Ord kan användas hänsynslöst. AA
2011-08-25

  Lena Själsöga Keijser
vacker är din bön
och den höres vida
2011-08-25

    ej medlem längre
Ord kan göra ONT!
2011-08-24

    Ken Cassel
Ord kan såra!
:)

Kramar!
2011-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP