Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina bubblor




Jag ser


Jag ser när du blåser dem

 

bubblorna

 

av såpa

 

 

 

 

de är vackra

 

 

 

 

otroligt vackra

 

när de svävar i luften

 

så som mina drömmar 

 

 

 

 

 

när jag drömmer

 

om dig

 

och dina bubblor

 

 

 

 

de är hela

 

hela som du

 

 

 

 

och om man tittar noga på dem

 

när man kommer

 

så där nära

 

 

 

 

så kan man se änglar

 

inuti dem

 

 

 

 

 

 

änglar

 

som du

 

 

 

 

 

vackra små änglar

 

 

 

 

 

vita

 

som snö

 

 

 

 

med vingar

 

av dun

 

 

 

 

 

jag ser dem vinka åt mig

 

de vill att jag kommer

 

 

 

 

 

att jag följer med dem upp

 

upp i himmelen

 

 

 

 

men det är inte dags ännu

 

för mig

 

 

 

 

men en dag

 

har jag lovat

 

att följa med dem

 

 

 

 

 

den dagen

 

kanske du tittar upp mot himmelen

 

 

 

 

då kan du höra mig viska

 

att jag älskar dig

 

 

 

 

då kan du

 

se mig

 

 

 

 

vinka till dig

 

kom följ med

 

 

 

 

det är så vackert här

 

jag ska flyga fritt

 

upp dit

 

 

 

 

 

till himmelen

 

till det stora blå

 

 

 

 

 

du vet väl

 

att det är där 

 

som änglarna bor

 

 

 

 

 

de vackraste änglarna 

 

i världen 

 


 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-18 00:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så underbart vackert..man ryser av välbehag när man läser denna! :) kram
2011-08-18

    ej medlem längre
Vackert och luftigt, en fin resa att få följa med på
2011-08-18

    ej medlem längre
fina tanklar i luften
2011-08-18

    ej medlem längre
Mycket vackert och hoppfull text ! Änglar finns !
2011-08-18

  L Patrik W Johansson VIP
Pricken över i hade varit att ha den här på en websida där bubblor fanns som background bild a la 90-talet sa webmastern

=)

Be well,
LPWJ
2011-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP