Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

5 + 7 + 5 = 17

7 + 7 = 14

 

Ja, det blev en tanka...  




Tanka r ( Tanka)

Jag ser dig min vän.

Jag ser hur du ler mot mig.

Du känns på djupet.

 

Du är där och jag är här,

men ändå är vi nära.




Bunden vers (Tanka) av Ninananonia VIP
Läst 429 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-18 01:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Eteriskt och euforsikt! :)
2011-08-18

  Eva Langrath VIP
Kärleksfulla ord
2011-08-18

  PPQ
vacker
2011-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP