Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

5 + 7 + 5 = 17  

En katauta......                                        kan ha 17 eller 19 stavelser

Katanka solens själ.




Jag kallar ( katauta)

Jag kallar dig min.

Jag kallar dig kärleken.

Jag kallar dig nu.




Bunden vers av Ninananonia VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-08-18 23:02



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
FIN..
2011-08-19

  Stjärnöga
så vacker den är
din katanka..

jag vill gärna
låna den
när jag kallar
på kärleken..

så ljuvlig
är den :)
2011-08-19

  Lars Hedlin
:)) Den infinner sig!
2011-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP