Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

5 + 7 + 7 = 19  

 

En katauta...är en halv sedoka




Jag kallar dig ( katauta)

Jag kallar dig min.

Jag kallar dig kärleken.

Kärlek jag kallar dig nu.




Bunden vers (Tanka) av Ninananonia VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-18 23:02



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Den är som en
trollformel
en åkallan..

så det är klart
kärleken
måste komma
till dig nu :)

Så underbart
vackert du
skriver din
katauta :)
2011-08-19

    Ken Cassel
Kärlek jag kallar på dig nu, menar du väl?
Hi Hi

Kramar!
:)
2011-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP