Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
5 + 7 + 7 = 19
5 + 7 + 7 = 19
En sedoka



I mina ögon ( sedoka)

I mina ögon,

brinner en eld av kärlek.

Min kärleks ljus värmer dig.

 

I mina ögon,

sänder jag dig min kärlek.

Min kärlek min älskade.

 




Bunden vers (Annat versmått) av Ninananonia VIP
Läst 657 gånger och applåderad av 16 personer
Utvald text
Publicerad 2011-08-18 23:10



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Öm och vacker
2012-01-06

  Linda CH VIP
Öm och kärleksfull vacker text! Mycket väl värd att uppmärksammas!
2011-08-21

  Maj-Lis VIP
Alltid vackert
2011-08-20

    ej medlem längre
mycket bra - fin känsla du förmedlar
2011-08-20

  L Patrik W Johansson VIP
som skrivarvän känner jag en viss stolthet att fler börjar skriva mer än haiku och senryu

som också ofta skrivs i modern tappning 273 eller liknande som då tappar rytmen ist f det klassiska 575
och de längre Tanka eller som här den ännu längre Sedoka

tackauta för katautandet i veckan

Be well,
LPWJ
2011-08-19

    ej medlem längre
en härlig text som du förmedlar så fint med dina ord...
2011-08-19

  mare VIP
Så vackert ;)
2011-08-19

  mickech
Mycket fint Ninna
2011-08-19

    AA VIP
Ljuvligt vackert skriftat.
2011-08-19

  Stjärnöga
Den är ljuvligt vacker
din dikt
och din
kärlek..

helt underbar
sedoka :)
2011-08-19

  queenia
tack för denna fina Sedoka!
2011-08-18

  Lars Hedlin
Så ljuvligt! :) VAckert
2011-08-18

    Ken Cassel
I mina ögon så sänder jag dig lite kärlek
Blink, Blink
:)
2011-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP